Gebruik Baanhuis in 2022

Inleiding:

Na 2 pandemiejaren met lockdowns e.d., hebben we het gebruik van de kantine weer zien oplopen.

Het lijkt wel of het zonnetje na de Covid ook weer met meer kracht is gaan schijnen, want de opbrengst van de zonnepanelen was meer dan ooit daarvoor.

Achtereenvolgend wordt hier een overzicht gegeven van:

1. Gebruik Baanhuis door verenigingen en leden
  2. Opbrengst Zonnepanelen

1. Gebruik van het Baanhuis:

Het Baanhuis is gebruikt door verenigingen, culturele activiteiten en activiteiten van individuele leden. Hieronder is een onderverdeling weergegeven van activiteiten door groepen en individuele leden. Het privégebruik is gelukkig weer gestegen ten opzichte van verleden jaar.

Er zijn zelfs verenigingen bijgekomen. Op elke donderdagavond maakt BSC Kokoro gebruik van de kantine. Deze sportclub geeft weerbaarheidstrainingen gebaseerd op Ju Jutsu/Judo/Karate.

Op elke eerste maandagmiddag van de maand komt er nog een 3de jeu de boules vereniging gebruik maken van de gravelbanen. In november zou de eerste keer zijn, maar door slecht weer is dit afgeblazen.

Ook heeft de zorgverlener Philadelphia (voor zorg aan mensen met een beperking) 5½ week gebruik gemaakt van de kantine, omdat hun eigen gebouw niet beschikbaar was vanwege een verbouwing.

Activiteiten groepen:

Jeu de Boules: de Ballen          43 avonden

Jeu de Boules: Juliana Boulers   10 middagen

Jeu de Boules: 3de Helft            0 middagen

BSC Kokoro                           27 avonden

Visclub                                 10 avonden

De Culturele                         10 avonden

Privégebruik van leden:

Philadelphia                          28   €      700,00

Aantal keren gebruikt            17   €    1165,00

2. Zonnepanelen:

Hieronder is de grafiek weergegeven over de opbrengst van de zonnepanelen van december-2021 tot en met november-2022. De grafiek laat de opbrengst in elke maand zien.

De totale opbrengst in 2022 was, vergeleken met vorig jaar 787 kWh meer, namelijk : 5127 kWh. Hieronder is nog een overzicht gegeven van de opbrengst over alle jaren.

Hierin is duidelijk te zien dat 2021 behoorlijk tegenviel en 2022 de hoogste opbrengst tot nu toe heeft opgeleverd.