Per 1 januari 2012 zijn wij begonnen met een jeu de boules clubje onder de naam “Juliana Boulers”.

Het is ontstaan uit een kleine vriendengroep, die 1 keer in het jaar met elkaar de ijsbaan afhuurde om een middag jeu de boules te spelen.

Om toch een beetje een competitiegevoel te krijgen, hebben we besloten om niet 1 x per jaar,maar 1 keer per maand te spelen. Iedereen zocht een bevriend stel om die uit te nodigen om mee te doen. Binnen no time was de club vol.

Nu spelen we elke 2e zondagmiddag in de maand op de ijsbaan en maken we gebruik van de kantine.

Er zijn inmiddels wel een paar wisselingen geweest, maar de animo voor deze club blijft groot.

Het blijft een gezellig spelletje onder het genot van een hapje en een drankje.

Hier vindt u de agenda en de stand van de competitie van dit jaar.